Friday, December 08, 2006

YM Is Having Maintainance?

This morning i got this message from someone which has a Yahoo ID yahoomessengerteam when i fired up my Yahoo Messenger:
yahoomessengerteam: Yahoo! Messenger will be performing scheduled maintenance on December 8 from 5.30 PM PST to 7.30 PM PST. During this period, you might experience problems when using Yahoo! Messenger.

Does anybody else receive this kind of message also? If not, then probably it's HOAX. If it's true, since it will happen in 5.30 PST, i think Indonesian people will have it on December 9 from 8.30 AM to 10.30 AM WIB (am i correct?)

10 comments:

  1. iya, gw juga dapet... di semua account YM gw

    ReplyDelete
  2. Saya juga dapet niy, pikiran awal sih jangan-2 hoax juga. Tapi confirm sama temen-2 yang pakai account Y! memang dapet konfirmasi setiap menghidupkan Y!.

    Coba aza sign-out terus masyuk lagi, pasti dapet lagi, hehehe...

    ReplyDelete
  3. Abu Yusuf8:33 AM

    Sama waktu login juga dapet, coba konfirm aja langsung ke admin-nya YM
    Kali ada klarifikasi. Mestinya sih kalo bener pengumumannya lewat e-mail.

    ReplyDelete
  4. " yahoomessengerteam: Yahoo! Messenger will be performing scheduled maintenance on December 8 from 5.30 PM PST to 7.30 PM PST. During this period, you might experience problems when using Yahoo! Messenger. "

    1. Hoax dari yahoo.?
    2. Mungkin adminnya iseng.?
    3. .?

    ReplyDelete
  5. Anonymous4:04 PM

    iya saya juga dapet neh.
    tiap kali ym sign out terus sign in lagi.. muncul de dengan user yang sama dan berita yang sama..
    kayaknya tadi waktu pagi, maintenance nya jam 8.30... ehhh muncul lagi jadi jam 5.30 pa ya kalo ga salah..
    hmmm jarang2 ada yang kek gini

    ReplyDelete
  6. Dapat juga. Kita lihat aja nti, apakah ini hoax atau bukan...

    ReplyDelete
  7. Sama dapet juga nih

    ReplyDelete
  8. Anonymous9:31 AM

    Yahoo Messenger,
    im srry but i really want to talk to my friends and family so would/could u just stop the system and let us back on? (plzz)Yhis is a good process to talk across states so plzz

    thank you, synthea jr.

    ReplyDelete
  9. Well, i'm not connected to Yahoo at all. I'm only one of his customer. So i think you should post your comments to Yahoo directly, not me :D

    ReplyDelete