Saturday, June 23, 2007

Alternatives to IPod

InformationWeek has released a review of 8 IPod Alternatives. It listed several alternatives for all of Apple's product (IPod family), which includes IPod Shuffle, IPod Nano, and IPod Video. Microsoft Zune is also included (in the IPod Video alternatives category). But unfortunately, you probably won't be able to find some of the products in Indonesia. You will have to order via online or go to other country or ask your friend to buy it for you when he's in abroad to get them.

5 comments:

  1. Creative Zen ada kan di Indo, Wil?
    Aku suka deh iRiver Clix dan Archos *drools*

    ReplyDelete
  2. emang, aku tulisnya khan sebagian gak bisa, tp tetap ada yg bisa dibeli di Indo :D

    ReplyDelete
  3. Kalau dari segi "ease of use" sich, iPod menang hands-down. Ripping musik mudah sekali. Kalau mau beli satu lagu dari iTunes, juga mudah sekali. Yang bikin menang itu kombinasi device + service. Microsoft dan Sony gagal membuat kombinasi yang sukses (padahal keduanya perusahaan yang raksasa dibanding Apple).

    ReplyDelete
  4. Pake Meizu M6 sbg pengganti iPod. At least it looks like an iPod ;)

    ReplyDelete
  5. hardjono: yup, memang salah satu keunggulan Apple adalah ease to use, cuma ya harus bergantung pada ITunes yang agak gedhe :D

    ak: it looks like, but it's not an IPod :D

    ReplyDelete